O nás

Co děláme a koho u nás můžete potkat?

Proč s námi spolupracovat?

Co můžete od spolupráce s námi očekávat

A

Netvrdíme ani nezastáváme názor, že jsme nejlepší a že umíme vše.

Dokážeme uznat, že na dané řešení již nestačíme nebo by naše řešení nevyhovělo potřebám, pak Vám alespoň poradíme, kterým směrem hledat.

B

Nejsme nijak velká firma, neschováváme se za ústřednu.

Jsme ve většině operací vzájemně zastupitelní a na druhou stranu díky tomu můžeme pružně reagovat na požadavky a řešit problémy operativně.

C

Můžeme dovolit si vybírat zákazníky takové, kteří s námi spolupracují jako s partnery, nikoliv jako s pouhými dodavateli a přítěží.

Společně se poté dělíme o zkušenosti a vznikají mnohdy pro všechny strany průlomová řešení, která umíme využít i v dalších projektech.

D

Zastáváme názor, že je zbytečné znovu vymýšlet vymyšlené.

Se spolehlivými autory různých nadstavbových řešení pro Pohodu se snažíme navázat a prohlubovat spolupráci místo nesmyslného boje a soupeření.

A co neumíme?

Být vždy a za každou cenu nejlevnější.

Používáme jen spolehlivý a osvědčený hardware a software, za který se nemusíme stydět. Stejně tak kvalitní práce a cenné rady a zkušenosti nemohou být zadarmo, protože jejich získání stálo mnoho úsilí.
Dělat i za peníze práci, která nás nebaví.
Baví nás taková práce, která má smysl. Proto požadovaná řešení, které nemají hlavu ani patu a zadavatel není přístupný diskuzi, zkrátka odmítáme.

Chodit na jednání v obleku.

Preferujeme neformální jednání před okázalými a nákladnými formalitami.

Seznamte se s námi